Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение  

...
Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение
 
Коментари Харесай

69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар

Синът му Борис го издал в полицията за незаконното снаряжение
 

69-годишният Начо от каменското село Винарско, който бе изпортен в полицията от личния си наследник, че държи незаконен военен боеприпас в дома си, се оказа, че е имал желание да върти бизнес с оръжията и да ги продава на черния пазар. Това е главната версия, която се шушка в селото, откакто казусът доби общност.

За Начо се знае, че от години и разведен и живее в Гърция. Преди няколко дни се завърнал в фамилната къща, където живеят някогашната му брачна половинка и сина му. Семейството имало свада по отношение на собствеността на парцела.



Вчера, съгласно съседи, Начо и синът му Борис още веднъж се скарали. Когато видял татко му с каква стока се е прибрал от чужбина, незабавно сграбчил едно от оръжията - револвер " ИЖ 78-8 " и 42 боеприпаса към него и ги занесъл в РУ-Камено.

Пред служителите на реда Борко споделил, че в къщата в с. Винарско има още оръжия. При претършуване на парцела униформените намерили още ловджийски полуавтомат и 45 муниции, тиня.12. Възрастният мъж обяснил, че го закупил в Гърция и донесъл в България без нужните разрешителни документи.

Начо бил дърводелец по специалност, само че от дълго време не се занимавал с този поминък. Когато се прибирал в България нормално товарел багажи и персонални движимости като изпращач. Този път донесъл у нас изброените нагоре оръжия с концепцията да ги препродаде и да изкара някой лев, разясняват още локални поданици от селото. Няма данни оръжията да са импортирани за персонална приложимост. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР